Centigo erbjuder kurser och föreläsningar om personlig produktivitet med GTD-metodiken.
Installation och Implementation: GTD Veckogenomgång2017-07-05T15:17:47+00:00

Påbyggnadsworkshop: GTD Veckogenomgång

Veckogenomgången är nyckeln till att upprätthålla ett avslappnat sinne och kontroll i vardagen. Verkligheten kan förändras snabbt med ny input och nya förutsättningar och när ett system då riskerar att bli inaktuellt och ofullständigt så blir systemet opålitlig för hjärnan. Detta leder till att hjärnan måste ta över ansvaret för att komma ihåg och att påminna oss om alla åtaganden som är viktiga för oss. En uppgift som hjärnan inte hanterar särskilt bra.

För att upprätthålla ett avslappnat sinne över tid måste vi då och då ta ett steg tillbaka och lyfta blicken för att se helheten över våra åtaganden. När systemet återigen är uppdaterat med den verklighet vi verkar i så frigör vi mental bandbredd, som gör att vi återfår energi, balans och fokus.

I denna Installation- och Implementationskurs vägleder vi deltagarna genom alla stegen i Veckogenomgången. Kursen varvar repetition av teorin från Fundamentet med praktiska övningar för varje steg i processen – allt för att deltagarna ska kunna utföra den kritiska Veckogenomgången på bästa möjliga sätt!

Kursformat:
En påbyggnadskurs på 90 min som kan hållas på plats hos kund, i extern konferenslokal, eller genom ett webinar av en certifierad kursledare. Vi varvar teori, praktiska övningar och gruppdiskussioner.

Förkunskaper:
Genomgått ”Bemästra arbetsflödet, Nivå 1: Fundamentet”

Offertförfrågan för företagsintern kurs

Namn (obligatorisk)

Företag

E-post (obligatorisk)

Telefonnummer

Meddelande