Centigo erbjuder kurser och föreläsningar om personlig produktivitet med GTD-metodiken.

Nu kan vi äntligen erbjuda GTD-kursen Projekt & Prioriteringar. Detta är fortsättninProjekt och Prioriteringgskursen efter GTD Fundamentet, där vi går djupare in i metodiken för att skapa mer tydlighet kring våra prioriteringar.

I Projekt & Prioriteringar så höjer vi perspektivet något där vi utforskar Fokusnivå 1 och 2 mer i detalj. (Projekt och Ansvarsområden) Vi ser först och främst till att deltagarnas projektlista är komplett, aktuell och att den blir en aktiv komponent i deltagarnas GTD-system. Vi försöker också fånga projekt av mer subtil karaktär, där Ansvarsområdena blir en viktig del i att locka fram projekten.

Vi lägger även ett stort fokus på den Naturliga Planeringsmodellen. Här arbetar deltagarna med egna projekt enligt en process som är enormt kraftfull och som främjar både kontroll och riktning i alla situationer, för alla möjligheter och problem.

Sist men inte minst så lyfter vi deltagarnas system till nästa nivå, där vi tittar på systemet som helhet och gör nödvändiga anpassningar och justeringar som tar deltagarna mot nästa fas i sin GTD-tillämpning.

Anmälan till öppet kurstillfälle

By |2017-07-05T15:17:48+00:00juni 14th, 2017|Getting Things Done, Nyheter|0 Comments